Azt nyújtjuk, amire szükség van

A kontrolling és a képzésmendezsment harmóniája

Partnereink tapasztalatai alapján gyakori eset, hogy egy igény bonyolultabb módon kerül lefejlesztésre, mint ami a felhasználókat segítené. Ha a vállalati oldalon van szoftvertervezésben jártas szakember az megkönnyíti a helyzetet, ha azonban nincs, az eredmény elégedetlen felhasználókat eredményezhet, pusztán amiatt, hogy a két fél más nyelvet beszél. Csapatunk tagjai között több olyan HR szoftvertervezésben jártas szakember van, akik a folyamatok megértésével képesek a legegyszerűbb folyamatokat lemodellezni, ezzel leveszik ezt a terhet a HR-es kollégák válláról.

Átlátható felületek és gyors funkciók

Célunk, hogy minden funkció, folyamat jól specifikált legyen, kezelje a kivételeket és mindezek a háttérben történjenek. Mindent rejtsünk el, ami a felhasználók számára felesleges információ, hogy arra tudjanak fókuszálni, amivel valóban teendőjük van.

Az adminisztrátorok (HR) számára fejlesztett felület és a felhasználók számára elérhető felületek merőben más megjelenítést és funkcionalitást tartalmaznak aszerint, hogy mi fontos az egyik, illetve a másik felhasználói csoportnak. Így több éves HR tanácsadói tapasztalatok épültek be a rendszerbe, ezzel biztosítva a pozitív felhasználói élményt.

Egy vállalat számára fontos, hogy a képzési költségeinek megtérülését, aktuális állapotát nyomon tudja követni, így a rendszer folyamatkialakításának fontos része a képzésekhez kapcsolódó kontrolling tevékenység is. Ez nagy segítség abban az esetben, ha excel táblás adatnyilvántartást kell kiváltani, vagy már meglévő, de több rendszerből jövő adatokat kell közös felületen megjeleníteni. Mindez megszünteti a dupla adminisztrációt és olyan funkciók szerepét is ellátja (pl. HR kontrolling), amelyre előtte nem, vagy csak jelentős többletmunkával volt lehetőség.

Testre szabhatóság és gyors hibajavítás

Tapasztalatunk, hogy a legtöbb szoftver késztermék, amely egy meghatározott folyamatot követ végig. Ezt a legtöbb vállalat csak kiegészítő adatbázisokkal tudja úgy használni, hogy az számára megfelelő legyen. a nagy bonyolultsággal megírt szoftverek hátránya, hogy a felmerülő hibák javítása sok időt, akár több napot is igénybe vehet. A gépközeli fejlesztésnek köszönhetően szoftverünk programozásában nagy hangsúlyt kapnak az optimalizálásra, rendezésre épülő lépések, amelyek a hibakeresést gyorssá teszik, így a szoftver mellé gyors és folyamatos szakmai támogatást is biztosítunk.

Megbízható adatkezelés és riportálás

GDPR és IT biztonság

Fejlesztői csapatunk több évtizedes tapasztalata az orvosi műszereket támogató szoftverek piacán garancia arra, hogy fokozottan törekszünk a hibamentes működésre és minden kinyert adat lekérdezési ideje a minimális időt veszi igénybe. Ennek a szemléletnek is köszönhető, hogy riportjaink létrehozási módja és ideje megkönnyíti a vállalati döntések meghozatalát.

Szoftvereink mind az aktuális, egyedi GDPR követelményeknek, mind pedig a megfelelő IT biztonsági követelményeknek eleget tesznek.